اقامت گرجستان از طریق ازدواج واقامت تحصیلی گرجستان

اقامت گرجستان از راه ازدواج شامل حال تموم اشخاصی می شه که با تبعه گرجی ازدواج کنن و قانون اقامت از راه ازدواج در گرجستان با اتباعی که به هر نحوی پناهنده گرجستان هستن ، شامل نمی شه.

هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یه تبعه گرجی می تونه بیشترین حد یه ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج ، پاسپورت ، عکس و خواسته رسمی ، اقامت دائم گرجستان رو کسب کنه منتهی این اقامت دائم معمولا به خانوم ایی که با مرد گرجی ازدواج می کنن سریعتر و طبق قانون تعلق می گیرد اما در مورد آقایان با اینکه قانون واسه همه یکیه نیاز به مطالعه های بیشتری داره چون تجربه پلیس گرجستان حکایت از ظاهری بودن بیشتر ازدواجهای آقایان در گرجستان داره واسه  همین این مراحل واسه آقایان ممکنه یکسال و یا حتی بیشتر زمان ببرد.

طبق قانون بیشترین حد تا یکسال پس از اقامت دائم فرد خواسته کننده می تونه خواسته اخذ پاسپورت گرجستان رو بده به شرطی که طبق قوانین جدید تسلط کامل به زبون گرجی داشته باشه و اطلاعات ایشون در مورد تاریخ و جغرافیای گرجستان کامل باشه چون از این موردها در مصاحبه اخذ پاسپورت به وسیله افسر مهاجرت سوال می شه

در قوانین جاری گرجستان، سرمایه گذار به شخصی گفته می شه که کمه کم مبلغ ۱۰۰ هزار دلار به شکل مستقیم در گرجستان سرمایه گذاری کنه. کسائی که کمتر از مبلغ ۱۰۰ هزار دلار در گرجستان آورده دارن و هدف اخذ اقامت گرجستان از راه ثبت شرکت رو دارن ، کارآفرین نامیده می شن.

نیاز به یادآوریه که کمه کم مبلغ یاد شده کمه کم مبلغ ۱۰۰ هزار دلار باید به شکل مستقیم در تجارت مورد نظر شخص خواسته کننده سرمایه گذاری شه، و خرید ملک واسه شرکت جزو سرمایه گذاری مستقیم حساب نمی شه و اخذاقامت گرجستان از راه خرید ملک ، قانون دیگری هستش. دولت گرجستان واسه شخص سرمایه گذار تکریم زیادی قائله و امکانات مختلفی رو هم در اختیار ایشون می گذارد مثل : امکان استفاده از اطلاعات و داده های اتاق بازرگانی وزارت اقتصاد گرجستان جهت شناسایی فرصتای سرمایه گذاری در گرجستان ، امکان مطالعه مشارکت بعضی بانکای گرجستان در پروژه فرد سرمایه گذار ، دادن کارت اقامت پنج ساله و یا حتی واگذاری اقامت دائم گرجستان به سرمایه گذار در صورت داشتن سابقه مدیریتی و سرمایه گذاری در اماکن دیگه و ….
اقامت تحصیلی گرجستان
نکته مهمی که اینجا لازمه تصریح شه اینه که : در صورت تمدید کارت اقامت گرجستان به مدت شش سال، در سال بعد فرد خواسته کننده می تونه جهت اخذ پاسپورت گرجستان و شهروندی این کشور اقدام کنه، اما در مورد دانشجویان این موضوع راستی نمی کنه یعنی اگه دانشجویی به مدت شش سال کارت اقامت گرجستان رو تمدید کنه نمی میتونه در سال هفتم خواسته پاسپورت و شهروندی گرجستان کنه و این قانون فقط واسه کسانیه که یا در گرجستان کار می کنن و اقامت کاری می گیرند و یا شرکتی در گرجستان ثبت کردن و کار و تجارت می کنن.
مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان
اقامت تحصیلی گرجستان
اقامت تحصیلی گرجستان : کسائی که هدف ادامه تحصیل در گرجستان رو دارن می تونن اقامت تحصیلی گرجستان رو طبق قوانین جاری کشور کسب کنن. اقامت تحصیلی شامل کارت اقامت گرجستانه که به شکل یکساله صادر می شه و در صورت ادامه تحصیل فرد خواسته کننده تمدید خواهد گردید. ویزای تحصیلی گرجستان هم که معمولا ویزای نوع Cه و کمه کم ۳۰ روز و بیشترین حد ۹۰ روز اعتبار داره واسه متقاضیان تحصیل در گرجستان جهت انجام گفت و گوا ساده با دانشگاه، صادرمی شه.
اقامت گرجستان با خرید ملک
طبق قوانین جاری گرجستان، هر شخص خارجی می تونه با خرید ملک کمه کم به مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا ، بی نیاز به ثبت شرکت در گرجستان و یا پرداخت مالیات ، کارت اقامت گرجستان با مدت زمان یکسال رو دریافت کنه و تا وقتی که ملک دلخواه در مالکیت اون تبعه خارجیه اقامت یکساله ایشون هرساله تمدید خواهد گردید. قانون اقامت گرجستان با خرید ملک که مدت زمان زیادی نیس که به وسیله مجلس گرجستان تصویب و اجرایی شده فرصت مناسبی رو در اختیار کسائی که می خواهند فقط اقامت گرجستان رو داشته باشن می گذارد و در صورت پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا در آینده میشه از راه این روش تقریبا یه اقامت همیشگی رو رقم زد. نیاز به یادآوریه که دریافت کارت اقامت گرجستان از راه خرید ملک، پس از شش سال تمدید باعث اخذ پاسپورت گرجستان می شه که خُب دارای شروطی هم هست که می تونید با مشاورین ما تماس بگیرین.
اقامت گرجستان با خرید ملک
شرایط اخذ پاسپورت گرجستان
خواسته کننده دریافت پاسپورت گرجستان باید شرایط لازم زیر رو داشته باشه :
کمه کم به مدت پنج سال پشت سر هم تمدید کارت اقامت گرجستان رو انجام داده باشه.
تسلط به زبون گرجی و آشنایی کامل با تاریخ و جغرافیای گرجستان
در طول مدت حضورش در کشور گرجستان جرمی انجام دهنده نشه و همچنین مطالعه نبود سوء گذشته فرد خواسته کننده در کشور مبدا به وسیله پلیس گرجستان
دو نفر از شهروندان گرجی به عنوان ضامن باید صحت اخلاق و رفتار فرد خواسته کننده دریافت پاسپورت گرجستان رو تایید کنن. نیاز به یادآوریه که شغل و اعتبار افراد ضامن در دریافت پاسپورت گرجستان از اهمیت ویژه ای برخورداره.
چه کسائی شرایط اخذ پاسپورت گرجستان رو دارا هستن:

مطلب مشابه :  شرایط مهاجرت به گرجستان

۱ – ازدواج با شهروند گرجی : در این حالت بیشتر به خانوم ایی که تبعه خارجی حساب می شن و با یه مرد گرجی ازدواج می کنن پس از گذشت یکسال از ازدواج اونا و تحقیقات لازم به وسیله پلیس و اداره مهاجرت گرجستان، شهروندی اعطا می شه. بدیش اینه به دلیل تبانی در ازدواج در چند سال گذشته در این کشور به دلیل اخذ شهروندی گرجستان، معمولا به آقایانی که همسر گرجی اختیار می کنن به سختی و با تحقیقات کامل ممکنه پاسپورت گرجستان بدن و این مراحل حتی ممکنه سه تا چار سال هم طول بکشد.

۲ – ورزشکاران بین المللی : ورزشکارانی که در سطح المپیک یا مسابقات جهانی مدال گرفتن و روی یکی از سکوهای اول تا سوم قرار گرفتن، پس از انجام امتحان در فدراسیون مربوط به اون ورزش، با گرفتن شرایط و تایید، قادر به گرفتن پاسپورت گرجستان هستن. این دسته از آدما احتیاجی به داشتن شروط بالا نیستن و مراحل دادن شهروندی گرجستان در این دسته از آدما خیلی سریع و آسون انجام می گیرد و حتی مراحل اون ممکنه کمتر از سه ماه طول بکشد.

۳ – در صورتی که فردی در کشور گرجستان به مدت پنج سال پشت سر هم کارت اقامت گرجستان رو تمدید کنه در سال ششم می تونه با داشتن شروط بالا اقدام به خواسته جهت اخذ پاسپورت گرجستان کنه. بدیهیه که افرادی که تجارتای بزرگ در گرجستان راه اندازی کردن و مالیاتای سنگین در طول سال به دولت گرجستان پرداخت نموده ان خیلی زودتر از شش سال موفق به اخذ پاسپورت گرجستان شده ان.

مطلب مشابه :  اوموتلو- کاهش سریع وزن

۴ – گرجیای ایران : گرجیای ایرونی که معمولا بیشتر در منطقه فریدان ایران یا همون فریدونشهر ساکن هستن می تونن خواسته شهروندی گرجستان دهند. در این حالت در شروع به فرد خواسته کننده پاسپورت هم میهنی می دن که در اصل پاسپورت اصلی گرجستان نیس و فرد خواسته کننده با پاسپورت هم میهنی فقط قادره بی اخذ ویزا به کشور گرجستان تردد زیاد داشته باشه، بعد پس از گذشت دو سال از پاسپورت هم میهنی و با گرفتن چار شرط بالا، فرد گرجی ساکن ایران می تونه پاسپورت گرجستان رو اخذ کنه.