اقامت گرجستان از طریق ازدواج واقامت تحصیلی گرجستان

اقامت گرجستان از راه ازدواج شامل حال تموم اشخاصی می شه که با تبعه گرجی ازدواج کنن و قانون اقامت از راه ازدواج در گرجستان با اتباعی که به هر نحوی پناهنده گرجستان هستن ، شامل نمی شه. هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یه تبعه گرجی می تونه بیشترین حد یه ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج ، پاسپورت ، عکس و خواسته رسمی ، اقامت دائم گرجستان رو کسب کنه منتهی این اقامت دائم معمولا به خانوم ایی که با مرد گرجی ازدواج می کنن سریعتر و طبق قانون تعلق می گیرد اما در مورد آقایان با اینکه قانون واسه همه یکیه نیاز به مطالعه های بیشتری داره چون تجربه پلیس گرجستان حکایت از ظاهری بودن بیشتر ازدواجهای آقایان در گرجستان داره واسه  همین این مراحل واسه آقایان ممکنه یکسال و یا حتی بیشتر زمان ببرد. طبق قانون بیشترین حد تا یکسال پس از

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در گرجستان
علتای مهاجرت میتواند واسه هر شخص با در نظر داشتن موقعیت و شرایط متفاوت باشه.یه عده از شرایط اقتصادی و اجتماعی محیط فعلی خود ناراضی هستن و بعضی از آدما واسه رسیدن به آینده روشن تر و پیشرفت روز افزون خود و فرزندانشان به کشورهای مورد نظرشان مهاجرت میکنند.به هر صورت دلیل مهاجرت هر چه که باشه میتواند به عنوان نقطه عطفی در زندگی افراد حساب شه و بنا به اینکه چه تصمیمی و چجوری تصمیمی میگیرند میتواند موفق باشه و یا باعث شکست شه.پس شرکتای مهاجرتی متفاوتی ایجاد شده ان که متقاضیان رو واسه رسیدن به هدف خود کمک میکنند.این مقاله واسه آشنا شدن هر چه بیشتر افرادیه که خواهان مهاجرت به کشور دیگه واسه ادامه زندگی هستن.امیدواریم که راهنماییای ما مفید واقع شه. قسمت اول: مهاجرت به بالکن اروپا شاید تا قبل از لغو روادید کشور گرجستان واسه ایرانیان،آشنایی زیادی با این کشور نداشتید.اما الان که درحال خوندن این مقاله هستین گرجستان به کشوری

شرایط مهاجرت به گرجستان

بیشترین یه مدت که واسه اخذ گذرنامه گرجستان نیازه، سه ماهه. در این مرحله مدارک باید سازمان اطلاعات گرجستان بگذرد، که در 90 درصد موردها با اونا موافقت می شه بجز در مورد ایی که شخص سوءسابقه خاص و قانونی داشته باشه، در این مقاله به مختصری از شرایط مهاجرت به گرجستان پرداخته شده.هرکسی که با گذرنامه ایرونی واسه مهاجرت به گرجستان میره می تونه بی ویزا واسه مدت 45 روز در این کشور بمونه. اگه می خواین بیشتر از 45 روز در گرجستان بمونید، می تونید واسه ویزا اقدام کنین. ویزای 90 روزه گرجستان بی هیچ سندی صادر می شه. مهاجرت به گرجستانمثل بقیه کشورهای دنیا، اگه فامیل درجه یه شما، مثل همسر، والدین و یا فرزندان زیر 18 ساله تون ساکن گرجستان باشن، می تونید واسه مهاجرت به گرجستان و سکونت در این کشور اقدام کنین. اگه در یکی از موسسات آموزشی این کشور ثبت نام کردید، می تونید واسه ویزا به مقدار